Gradimo budućnost

Naši partneri

Naši partneri

Logo Came
Logo FAAC
Logo Alutech
Logo Breda
Logo Imva

Naša priča

Šta radimo

Mobil Mont je specijalizovan za sve vrste bravarije, nabavku, prodaju i ugradnju sistema za automatsko pokretanje kapija, vrata i rampi. Mobil Mont ugrađuje i servisira proizvode vodećih svetskih proizvođača u ovoj oblasti. Samim tim možemo zadovoljiti različite zahteve i potrebe klijenata uz najviše standarde i kvalitet. Pored nabavke, prodaje i ugradnje pokretnih kapija, vrata, rampi i automatike, Mobil Mont se bavi uslugom projektovanja, izrade i ugradnje kapija, ograda kao i široke palete drugih bravarskih proizvoda za enterijere i stambene objekte.

O nama - ko smo mi

%

Poslovanje

u Srbiji

Najviše posla, prirodno, se obavlja na tržištu i teritoriji Srbije, gde je i proizvodnja

%

zadovoljni

Klijenti

Ono što nas pokreće jesu novi i posebni projekti kao i zadovoljni klijenti

%

Poslovanje

izvan Srbije

Svakako poslujemo i u inostranstvu, zapadnoj Evropi i Severnoj Americi

Od kada radimo - Mobil Mont

Od kada i kako radimo

Mobil Mont je osnovan, sada već davne, 2013 godine u Beogradu. Kod nas su zaposleni profesionalci koji su zaduženi za stvaranje i održavanje kvaliteta po kom je Mobil Mont prepoznatljiv. Poslujemo ne samo na teritoriji Srbije. Uspešno smo završavali i projekte u evropskim zemljama i Americi.

Usmerenost na klijenta

Zadovoljni klijenti su naš najvažniji poslovni cilj kojem konstantno težimo. U svakom trenutku sve naše aktivnosti moraju da budu usmerene na ispunjavanje klijentskih želja i potreba.

Kvalitet

Kvalitet, bezbednost i same procedure strogo se poštuju. Provere svih procesa i kvaliteta vrše se redovno u celom sistemu.

Garancija

Naše ciljeve ostvarujemo pošteno, ispravno i odgovorno, uvažavajući pravila i načela etike koje profesija nalaže. Za sve naše radove dajemo garanciju.

Održivost i odgovornost

Težimo pažljivom korišćenju svih resursa, promovisanju ponašanja zasnovanog na najoptimalnijem korišćenju resursa i izbegavanju nepotrebnog trošenja, dajemo prioritet izborima koji uzimaju u obzir održivost.

Naš proizvodni pogon se nalazi u Krnjači, u Beogradu. Povezani smo sa svim većim i važnijim putevima. Posedujemo opremu, alate i vozila neophodna za posao kojim se bavimo. S obzirom da konstantno radimo na unapređenju poslovanja i podizanju kvaliteta možemo se pohvaliti da su kod nas zaposleni međunarodno priznati i nagrađivani zavarivači.

TUV Certificate Mobil Mont Beograd

Ponosni smo vlasnici TÜV sertifikata

Kako bi potvrdili svoj kvalitet i najviše standarde poslovanja, MOBIL MONT je izvršio sertifikaciju sistema menadžmenta kvalitetom prema zahtevima standarda ISO 9001:2015 za oblast projektovanje, proizvodnja i ugradnja elemenata od bravarije za enterijer i eksterijer.

Logo Mobil Mont - kontaktirajte nas

Gradimo budućnost zajedno

Imate li pitanje za nas?

Trudićemo se da odgovorimo na sva Vaša pitanja koja postavite koliko god je to našoj moći i granicama znanja koje imamo. Ako imate dodatna pitanja ili potrebu za dodatnim pojašnjenjem, slobodno ih postavite!