Gradimo budućnost

Bravarija

Gradimo budućnost

Bravarski tim – Mobil Mont

Bravarskim radovima počeli smo se baviti još pre osnivanja firme Mobil Mont kroz različite projekte.

Bravarija je praktično zanat. Zanat koji se bavi izradom i popravkom različitih metalnih proizvoda, a posebno se fokusira na izradu konstrukcija i drugih elemenata od metala. Bravari obično proučavaju i primenjuju veštine vezane za obradu i oblikovanje metala kako bi proizveli funkcionalne i estetski prihvatljive predmete.

Pored izrade različitih predmeta od metala, bavimo se i obradom metala. To uključuje rad s različitim vrstama metala, a podrazumeva sečenje, savijanje, zavarivanje, brušenje i druge tehnike obrade metala.

Naši zaposleni često obavljaju popravke i održavanje različitih metalnih predmeta, uključujući bravariju koja je oštećena ili je  izgubila funkcionalnost tokom vremena.

Pored funkcionalnosti, takođe proučavamo dizajn i estetiku kako bi napravili proizvode koji su vizuelno privlačni, funkcionalno korisni i usaglašeni sa zahtevima kupaca.

Najčešće vršimo i instalaciju svojih proizvoda, uključujući postavljanje brava, šarki, držača, ograda, kapija, gelendera i drugih elemenata u različitim okruženjima poput stambenih, komercijalnih ili industrijskih objekata.

Naši zaposleni su sertifikovani, obučeni i vešti radnici koji kombinuju tehničko znanje, veštine obrade metala i kreativnost kako bi proizveli i održavali različite metalne proizvode.

Bravarija Zavarivac Mobil Mont

U jednom bravarskom pogonu obično su potrebni različiti stručnjaci i radnici kako bi se obavile različite funkcije u procesu proizvodnje i održavanja metalnih proizvoda. Naši ključni radnici u ovom timu su bravari, zavarivači i montažeri.

Ova lista nije ista za sve firme koje se bave ovim poslom. Naša je i prilagođena je  specifičnostima i obimu poslovanja našeg pogona. U nekim većim pogonima može biti potrebno i više specijalizovanih radnika, dok manji pogoni možda imaju radnike koji obavljaju više različitih zadataka.

Zainteresovani…

Pozovite nas

Logo Mobil Mont - kontaktirajte nas

Mobil Mont - Bravarski tim

+381 11 4000441

Pozovite nas ili najavite Vaš dolazak kod nas. Naši zaposleni će Vam pomoći da se odlučite kako pri izboru dizajna i materijala tako i u pogledu funkcionalnosti. Naše višegodišnje iskustvo nam to omogućava.

Izdvajamo od ostalih vesti – Bravarija Mobil Mont

Logo Mobil Mont - kontaktirajte nas

Gradimo budućnost zajedno

Imate li pitanje za nas?

Trudićemo se da odgovorimo na sva Vaša pitanja koja postavite koliko god je to našoj moći i granicama znanja koje imamo. Ako imate dodatna pitanja ili potrebu za dodatnim pojašnjenjem, slobodno ih postavite!