Gradimo budućnost

Garažna vrata

Gradimo budućnost

Garažna vrata – Mobil Mont

Garažna vrata zbog svoje veličine znaju da zauzmu veliki deo fasade. Čak trećina prostora ode samo na garažu. U većini slučajeva garažna vrata su okrenuta ka ulici radi što bolje funkcionalnosti, ali i praktičnosti.

Model vrata zavisi i od veličine otvora. Naravno, garažna vrata mogu da budu automatska i manualna zavisno od želje klijenta.

Paneli mogu biti raznih tipova, od plastike do čelika, razne vrste imitacija, od drveta do kamena – po želji kupaca.

Izdradjujemo, prodajemo i montiramo garazna vrata sa automatikom ili bez

Garažna vrata nove generacije se očekuje da budu bezbedna za korišćenje, sa ugrađenom automatskom sigurnosnom kontrolom koja zaustavlja otvaranje i zatvaranje vrata ukoliko postoji prepreka na ulazu ili zidu.

Model vrata i vrsta motora zavise od veličine garaže: male, srednje od 50 do 100 i velike garaže preko 100 mesta za automobile. Na tržištu postoji veliki izbor materijala. Od plastike, koja se lako održava i dugo traje, do čelika koji je skuplji, ali i dugotrajniji. Drvena vrata se najlepše uklapaju u prostor, ali se zato usled vremenskih neprilika često deformišu.

Ukoliko se odlučite da ugradite garažna vrata naš tim Vam stoji na raspolaganju.

Zainteresovani…

Pozovite nas

Logo Mobil Mont - kontaktirajte nas

Mobil Mont - Garažna vrata

+381 11 4000441

Pozovite nas ili najavite Vaš dolazak kod nas. Naši zaposleni će Vam pomoći da se odlučite kako pri izboru dizajna i materijala tako i u pogledu funkcionalnosti. Naše višegodišnje iskustvo nam to omogućava.

Izdvajamo od ostalih vesti – Mobil Mont

Logo Mobil Mont - kontaktirajte nas

Gradimo budućnost zajedno

Imate li pitanje za nas?

Trudićemo se da odgovorimo na sva Vaša pitanja koja postavite koliko god je to našoj moći i granicama znanja koje imamo. Ako imate dodatna pitanja ili potrebu za dodatnim pojašnjenjem, slobodno ih postavite!