Gradimo budućnost

Kapije i ograde

Gradimo budućnost

Izrada kapija i ograda – Mobil Mont

Osim što dopunjuju estetski izgled vašeg doma, pre svega pružaju privatnost i obezbeđuju vašu imovinu. Kapije mogu imati dodatnu ornamentaciju (dekorativne elemente), pa odaberite onu koja odražava dizajn ograde, kao i spoljašnjost vašeg doma. Prilikom odabira ograde i kapije, razmotrite funkciju i količinu prostora koji imate.

Automatizacija kapije olakšava vaš ulazak, pruža komfor otvaranja kapije na daljinski upravljač i štedi vaše dragoceno vreme. Možete biti sigurni da će vaša kapija dodati još jedan nivo sigurnosti vašem domu ili poslovnom objektu.

Izrađujemo i montiramo kompletnu građevinsku bravariju, kao što su ograde za terase i stepeništa, gelenderi, zaštitne rešetke, umetnička bravarija, itd.

Kapije i Ograde - Mobil Mont

Izrada metalnih kapija i ograda nije jednostavan proces, već prilično složen i kao takav obuhvata niz koraka od projektovanja do finalne instalacije.

Prvi korak je konsultacija s klijentom kako bismo razumeli njegove potrebe i želje. Na osnovu analize potreba, kreiramo dizajn kapije i ograde. Ovde se uzimaju u obzir materijali, oblik, stil, boja i drugi faktori koji utiču na izgled i funkcionalnost. Najčešće se koriste metali kao što su čelik ili aluminijum zbog njihove izdržljivosti, ali se takođe razmatraju estetski materijali poput kovanog gvožđa.Na osnovu dizajna, izrađujemo konstrukciju kapije i ograde. Ovde se koriste različite metode obrade metala, uključujući sečenje, savijanje, zavarivanje i druge tehnike obrade metala. Završna obrada podrazumeva završne detalje poput boje, premaza ili drugih završnih obrada koje su deo dizajna. Ovo ne samo da doprinosi estetici, već i štiti metal od korozije i drugih oštećenja.

Sledeći korak podrazumeva testiranje i sitne korekcije ukoliko je potrebno.

Završni deo su transport i montaža. Naravno, nikako ne treba zaboraviti izgradnju temelja, jer ako kapija ili ograda zahtevaju postavljanje temelja, ovaj korak mora biti završen pre postavljanja samih metalnih konstrukcija,

Prilikom izrade metalnih kapija i ograda, ključna je saradnja s klijentom kako bismo isporučili proizvod koji odgovara klijentskim potrebama i očekivanjima. Takođe, važno je poštovati standarde kvaliteta i bezbednosti tokom celog procesa izrade.

Zainteresovani…

Pozovite nas

Logo Mobil Mont - kontaktirajte nas

Mobil Mont - Bravarski tim

+381 11 4000441

Pozovite nas ili najavite Vaš dolazak kod nas. Naši zaposleni će Vam pomoći da se odlučite kako pri izboru dizajna i materijala tako i u pogledu funkcionalnosti. Naše višegodišnje iskustvo nam to omogućava.

Izdvajamo od ostalih vesti – Kapije, ograde, stepeništa – Mobil Mont

Logo Mobil Mont - kontaktirajte nas

Gradimo budućnost zajedno

Imate li pitanje za nas?

Trudićemo se da odgovorimo na sva Vaša pitanja koja postavite koliko god je to našoj moći i granicama znanja koje imamo. Ako imate dodatna pitanja ili potrebu za dodatnim pojašnjenjem, slobodno ih postavite!