Gradimo budućnost

O nama

Naša priča

Šta radimo

Mobil Mont je specijalizovan za sve vrste bravarije, nabavku, prodaju i ugradnju sistema za automatsko pokretanje kapija, vrata i rampi. Mobil Mont ugrađuje i servisira proizvode vodećih svetskih proizvođača u ovoj oblasti. Samim tim možemo zadovoljiti različite zahteve i potrebe klijenata uz najviše standarde i kvalitet. Pored nabavke, prodaje i ugradnje pokretnih kapija, vrata, rampi i automatike, Mobil Mont se bavi uslugom projektovanja, izrade i ugradnje kapija, ograda kao i široke palete drugih bravarskih proizvoda za enterijere i stambene objekte.

O nama - ko smo mi

%

Poslovanje

u Srbiji

Najviše posla, prirodno, se obavlja na tržištu i teritoriji Srbije, gde je i proizvodnja

%

zadovoljni

Klijenti

Ono što nas pokreće jesu novi i posebni projekti kao i zadovoljni klijenti

%

Poslovanje

izvan Srbije

Svakako poslujemo i u inostranstvu, zapadnoj Evropi i Severnoj Americi

Od kada radimo - Mobil Mont

Od kada i kako radimo

Mobil Mont je osnovan, sada već davne, 2013 godine u Beogradu. Kod nas su zaposleni profesionalci koji su zaduženi za stvaranje i održavanje kvaliteta po kom je Mobil Mont prepoznatljiv. Poslujemo ne samo na teritoriji Srbije. Uspešno smo završavali i projekte u evropskim zemljama i Americi.

Usmerenost na klijenta

Zadovoljni klijenti su naš najvažniji poslovni cilj kojem konstantno težimo. U svakom trenutku sve naše aktivnosti moraju da budu usmerene na ispunjavanje klijentskih želja i potreba.

Kvalitet

Kvalitet, bezbednost i same procedure strogo se poštuju. Provere svih procesa i kvaliteta vrše se redovno u celom sistemu.

Garancija

Naše ciljeve ostvarujemo pošteno, ispravno i odgovorno, uvažavajući pravila i načela etike koje profesija nalaže. Za sve naše radove dajemo garanciju.

Održivost i odgovornost

Težimo pažljivom korišćenju svih resursa, promovisanju ponašanja zasnovanog na najoptimalnijem korišćenju resursa i izbegavanju nepotrebnog trošenja, dajemo prioritet izborima koji uzimaju u obzir održivost.

Naš proizvodni pogon se nalazi u Krnjači, u Beogradu. Povezani smo sa svim većim i važnijim putevima. Posedujemo opremu, alate i vozila neophodna za posao kojim se bavimo. S obzirom da konstantno radimo na unapređenju poslovanja i podizanju kvaliteta možemo se pohvaliti da su kod nas zaposleni međunarodno priznati i nagrađivani zavarivači. Mobil Mont tretira sve klijente jednako, bez obzira da li se radi o fizičkim licima, malim ili velikim preduzećima.

Poslovni podaci

Ovde možete pronaći Rešenje Agencije za Privredne registre Republike Srbije. sa poslovnim podacima firme Mobil Mont doo.

Mobil Mont doo Beograd. Ako trazite najbolje za bravariju na pravom ste mestu
TUV Certificate Mobil Mont Beograd

Ponosni smo vlasnici TÜV sertifikata

Kako bi potvrdili svoj kvalitet i najviše standarde poslovanja, MOBIL MONT je izvršio sertifikaciju sistema menadžmenta kvalitetom prema zahtevima standarda ISO 9001:2015 za oblast projektovanje, proizvodnja i ugradnja elemenata od bravarije za enterijer i eksterijer.

Logo Mobil Mont - kontaktirajte nas

Gradimo budućnost zajedno

Imate li pitanje za nas?

Trudićemo se da odgovorimo na sva Vaša pitanja koja postavite koliko god je to našoj moći i granicama znanja koje imamo. Ako imate dodatna pitanja ili potrebu za dodatnim pojašnjenjem, slobodno ih postavite!